Επαγγελματικός φούρνος αερόθερμος για 10 GN 1/1 F72 SERGAS (Κωδικός: 189)

Φούρνος αερόθερμος για 10 GN 1/1 F72 SERGAS

Φούρνοι για επαγγελματίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Λόγω των διαστάσεων και της ταχύτητάς τους (300 °C σε 7 λεπτά) μπορούν να ανταποκρίνονται με μεγάλη ευκολία σε αυξημένες απαιτήσεις φορτίου.

Στον ανοξείδωτο θάλαμο εψήσεως, εκτός από την κυκλοφορία θερμού αέρα, υπάρχει η δυνατότητα να διοχετευτεί ατμός που παράγεται ταχύτατα στη βαθμίδα των ανεμιστήρων και διοχετεύεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο.

Τα χαρακτηριστικά του αυτά τον κάνουν ιδανικό για ψήσιμο προϊόντων αρτοποιίας (ψωμάκια, κρουασάν, πίτες κλπ), ζυμαρικά, μεγάλα κομμάτια κρέατος (ham), αλλά και πιάτα τύπου "au gratin".

Δύο ανεμιστήρες προωθούν τον θερμό αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου. Ένας θερμοστάτης και ένας χρονοδιακόπτης προγραμματίζουν τη λειτουργία όλου του συστήματος ενώ η προσθήκη ατμού γίνεται με το πάτημα ενός button τη χρονική στιγμή που επιλέγει ο χρήστης και για όσο διάστημα κρίνει απαραίτητο.

Διαθέτει πόρτα με διπλή υάλωση και φωτισμό του θαλάμου ώστε να είναι εύκολη η επιτήρηση της διαδικασίας ψησίματος ανά πάσα στιγμή. Στα ράφια που υπάρχουν στο εσωτερικό του μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι δέκα σκεύη τύπου Gastronorm 1/1 ή μέχρι δέκα λαμαρίνες διαστάσεων 40x60εκ.

Ισχύς 14 kW / 400V

Σημ. Προαιρετικά διατίθεται και με θερμοθάλαμο (με επιβάρυνση)

Επαγγελματικός φούρνος αερόθερμος για 10 GN 1/1 F72 SERGAS
5.092€(Αρχική Τιμή)   3.120€(Μετρητοίς)
Αγορά
Ποσότητα:
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α και έξοδα μεταφορας

Περιγραφή Προϊόντος

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αριθμός ταψιών: 10
Διάσταση λαμαρίνας: GN 1/1
Μήκος εξωτερικό (εκ): 99
Βάθος εξωτερικό (εκ): 76
Ύψος εξωτερικό (εκ): 118
Κατασκευαστής / Προμηθευτής: SERGAS
Βάρος: 145.00kg

Το προϊόν ανήκει στις κατηγορίες

Με θερμοθάλαμο;

Σύγκριση